ZWEMBADTECHNIEKEN

Filtersystemen:
Ieder zwembad wordt voorzien van een kwartszandfilter met een goede overcapaciteit, om een glasheldere mechanische filtering te garanderen.
De korrel van het kwarts bedraagt altijd 0.4 tot 0.8MM, andere korrelgroottes kunnen ook toegepast bij de meerlagenfilters voor publiek gebruik.

Voor kleine opzetbaden zijn er kleinere kwartszandfilterkits, eenvoudig te plaatsen, klaar voor gebruik en aan zeer interessante prijzen.


Automatische stofzuigsystemen:
Er zijn 2 soorten stofzuigers die het dagelijks onderhoud van u zwembad eenvoudiger maken ; de ene werkt op de zuigkracht van de filter en de andere is automatische aangedreven.
Semi-automatische zuigers:

MAGIC CLEAN van Arneson, werkt op de zuigkracht via de scimmer, reinigt enkel de bodem spiraalvormig in korte tijd.

BARACUDA GENIUS G+, ideaal voor bijzondere vormen en dieptes, werkt via de scimmer met vervangbaar diafragma, zeer eenvoudig aan te sluiten. Reinigt zowel bodem als wanden.

Automatische zuigers:

INDIGO van Zodiac,
toestel dat zelfstandig via twee programma's snel en grondig de bodem en wanden reinigt van alle zwembaden. De Indigo werkt op zwakstroom via caddy aan de kant van het zwembad. Filtering gebeurt via een zeer fijne filterzak, eenvoudig uit te spoelen.

CYBERNAUT NT van Zodiac, toestel met individuele programmeer- mogelijkheden voor ieder zwembad, reinigt automatisch en manueel zowel bodem als zijkanten, de filtering gebeurt door een fijne zak.

Voor MANUELE reiniging, bieden wij u een breed gamma  stofzuigers, schepnetjes en borstels aan.

Verwarmingsmogelijkheden:
- ELECTRISCHE verwarming:
Enkel voor spa's en kleine zwembaden van toepassing.

- WARMTEWISSELAAR via C.V. :
Werkt via uw bestaande ketel van de woning en bestaat in alle vermogens. Uitvoering in titanium en RVS.

- GASDOORSTROOMTOESTEL van Hayward:
Zeer efficiënte verwarming waarbij het zwembadwater zelf door de vlam verwarmd wordt. Dit systeem werkt onafhankelijk op propaan of aardgas en bij alle buitentemperaturen.

- WARMTEPOMPEN van Hayward:
Omzetting van warme lucht naar water, via compressiesysteem. Werkt zeer goed van mei tot september, mits de overcapaciteit wordt gerespecteerd ten gevolge van ons klimaat.

- ZONNEPANELEN:
Beschikbaar in kogelvorm of in platen.  Werkt enkel met zonnig weer en is minder interessant voor grotere zwembaden of om hogere temperaturen te bereiken.

Afdeksystemen:
- ZOMERZEIL MET NOPPEN:
Verkrijgbaar in sterktes van 400Micron of 500Micron met onderaan reflectielaag voor warmtebehoud. Deze zeilen worden op maat gemaakt, afgezoomd en uitgevoerd voor bevestiging op rol d.m.v. linten of Pvc gaas. Het oprolsysteem voor deze zeilen is volledig roestvrij en kan met losstaande voeten of op wielen verkregen worden tot een breedte van 6.30M.

- THERMO-SCHUTZ-ROLL:
Zeer veilige afdekking voor kinderen.  Versterkt PVC zeil in meerdere kleuren beschikbaar, ondersteund door aluminiumbuizen die op het terras rusten en aangespannen worden met speciale kindveilige spanners. Voor alle zwembaden op maat te maken met maximum maat van 10M x 5M.

- AUTOMATISCHE ROLLUIK:
Opbouw of inbouw in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen.  Deze afdekking is enkel om de warmte te behouden in het zwembad. Werkt met sleutelschakelaar en afstandbediening.

- WINTERAFDEKKING:
Totaalafdekking voor de wintermaanden in PVC, PE en netweefsel in de kleuren groen, blauw en grijs. 

 


Zwembaden Jumelet © 2009 - all rights reserved - designed by Procor | GDPR